Habib Qeiri nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj

  • 19 nëntor 2019 - 08:25
Habib Qeiri nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj

Qerimi nga komuna e Lipjanit është diagnostifkuar me një sëmundje të rëndë, dhe kostoja është e papërballueshme për familjen e tij.

Haib Qeriqi është diagnostifikuar me sëmundjen (Adenocarcinoma ductal pancreatis) apo kanceri i pankreasit.

Shërimi i tij kushton 45 mijë euro, shumë të cilën familja nuk e ka, dheintervenimi I tij duhet të kryhet në Turqi.

Lusim të gjithë njerëzit vullnet mirë që kanë mundësi t’i dalim Habibit në ndihmë financiarisht.

Xhirollogaria për ndihmë e Habibit ështe kjo:

20260001748060-94.TEB
Kodi i Swiftit/BIC TEBKXKPR
Ibanëi XK05
Nr.Familjar 045–642–865

(Kosova Sot Online)