I keni parë në para, por a e dini se ku ndodhen urat që ndodhen të shtypura në to?

  • 21 nëntor 2019 - 12:43
I keni parë në para, por a e dini se ku ndodhen urat që ndodhen të shtypura në to?

Hollandezi Robin Stam mori si ide në kartmonedhat e eurove urat e shënuara nga bankat evropiane dhe i bëri realitet. “Urat e Evropës’ janë ndërtuar pikërisht si fotot në kartmonedhat e eurove sipas ngjyrës dhe shkallës.

Më poshtë ju sjellim 4 urat nga të cilat janë frymëzuar për t’i vendosur edhe në kartmonedha.

Në shekullin e 20  urat po ndërtoheshin në një numër të madh si mundësi lidhëse midis qyteteve si dhe për të shkurtuar distancat.

(Kosova Sot Online)