Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton

  • 22 nëntor 2019 - 12:06
Brenda shtëpisë së Bill dhe Hillary Clinton

20 vite më parë, Bill dhe Hillary Clinton u larguan nga Shtëpia e Bardhë por jo nga Washington- i.

Në fotot e realizuara për Architectural Digest shihen kënde të ndryshme të shtëpisë neo-xhorxhiane; përfshirë pishinat, serrat dhe oborret.

(Kosova Sot Online)