“Mos dëgjoni të paudhët”, Rama bën thirrjen e papritur: Ju lutem mos dërgoni më ndihma…

  • 28 nëntor 2019 - 12:13
“Mos dëgjoni të paudhët”, Rama bën thirrjen e papritur: Ju lutem mos dërgoni më ndihma…

Kryeministri Edi Rama i ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që të mos dërgojnë më ndihma për të prekurit nga tërmeti, sepse kapacitet e magazinimit kanë shteruar.

Ndihmat e shperndara nga te rinjte e FRPD-se ne zonat jugore te vendit

“Ju lutem mos dërgoni ndihma ushqimore dhe rroba”, shkruan Rama.

Gjithashtu Rama bën thirrje që mos i marrin për bazë spekulimet që po vidhen ndihma, sepse sipas tij këto janë fjalë të paudhësh. 

Njoftimi i Ramës:  

JU LUTEMë

JU LUTEM MOS DERGONI MË NDIHMA USHQIMORE DHE RROBAë

Kanë ardhur pafund dhe hapësirat e magazinimit po shterren. Në Portin e Durrësit s’ka më kapacitet për depozitimin e tyre dhe nevoja është përmbushur e tejkaluar, falë shumë njerëzve, sipërmarrjeve, organizatave, institucioneve brenda e jashtë!

FALEMINDERIT SHUMË, ME ZEMËR, POR JU LUTEM MIRËKUPTIMIN TUAJë

ju lutem mos dëgjoni ata që spekulojnë me episode sporadike konfuzioni të natyrshëm në situatën e jashtëzakonshme ku jemië

NUK KA VJEDHJE NDIHMASH e as SHITJE NDIHMASH, në asnjë lloj niveli shqetësues, por bëhet fjalë për episode krejt të parëndësishme për nga përmasa apo për shfaqje provokatorësh të pashpirt, në LUMIN E NDIHMAVE të solidaritetit fantastikë

JU LUTEM kuptoni se problemi i emergjencës fillestare të ushqimit dhe veshmbathjes se fatkeqëve, është tanimë i zgjidhur dhe i tejkaluar FALË JUSHë

JU LUTEM SOLIDARIZOHUNI PËR TË PËRBALLUAR LUFTËN E VERTETË për strehimin e tyre dinjitozë

Kontribuoni me një shumë sado modeste, SIPAS MUNDËSISË SUAJ në adresën unike e-albania.al/dhuro dhe JU LUTEM, MOS DËGJONI TË PAUDHËT që hedhin dyshime e mbjellin mërzi mbi kupën e shpirtit tuaj të dëshpëruar, duke aluduar lloj-lloj ligësish e pabesish…

JU LUTEM BESOJENI, KY ËSHTË MOMENTI YNË I BALLAFAQIMIT ME ZOTIN E SHQIPTARËVE dhe nuk është ora e kujtdo që e mohon atë Zot, duke bërë politikë apo kallur mërzinë e vogëlsisë së vet, në SHPIRTIN TUAJ BUJARë

e-albania.al/dhuro

ZOTI BEKOFTË SHQIPËRINË e JU TË GJITHË dhe frenoftë gjuhën e kujtdo s’di çfarë flet në këtë ORË SPROVE TË RËNDË për forcën e zemrës sonëë

(Kosova Sot Online)