Naçi: Sot publikojmë çdo qindarkë që shqiptarët dhuruan për të prekurit nga tërmeti

  • 03 dhjetor 2019 - 20:27
Naçi: Sot publikojmë çdo qindarkë që shqiptarët dhuruan për të prekurit nga tërmeti

Imami dhe drejtuesi i emisionit ‘shqiptarët për shqiptarët’ Elvis Naçi thotë se këtë mbrëmje do të deklarojë të gjithë shumën e mbledhur nga emisioni dhe fondacioni mbi të prekurit nga tërmeti.

Përmes një postimi në rrjetin social, Naçi thotë se do të bëhet transparent çdo qindarkë e dërguar nga shqiptarët në formën e donacionit për të prekurit nga tërmeti.

Shpërndaje/ E rëndësishme!
Sot në orën 22:30 jemi live në fb tim dhe Neës 24, në maratonën humanitare për të dëmtuarit e tërmetit si edhe për të bërë trasparencën e shumës që është mbledhur nga Shqiptarët.
Trasparenca e çdo qindarkë, euro, franga, pound është detyrimi ynë.
Besimi juaj është përgjëgjesia jonë, për të ndihmuar shqiptarinë që lëngon mbi rrënojat e tragjedisë së tërmetit të 26 Nëntorit!

(Kosova Sot Online)