38 aksidente për 24 orë

  • 12 dhjetor 2019 - 11:58
38 aksidente për 24 orë

Gjatë ditës së djeshme në Kosovë kanë ndodhur 38 aksidente trafiku, 15prej të cilëve me të lënduar, ndërsa 23 të tjerë me dëme materiale.  

Për shkelje të ndryshme në komunikacion, policia ka shqiptuar 1188 tiketa.  

Po këtë ditë për vepra të ndryshme penale janë arrestuar 19 persona, prej të cilëve janë dërguar në mbajtje dhe 3 të tjerë në vuajtje të dënimit.

(Kosova Sot Online)