Tmerrohet babai: Sheh fytyrën e fëmijës së tij në larësen e rrobave

  • 16 dhjetor 2019 - 10:54
Tmerrohet babai: Sheh fytyrën e fëmijës së tij në larësen e rrobave

Një baba ka mbetur i tmerruar kur pa fytyrën e fëmijës së tij në makinën larëse, duke u rrotullouar

Doli se në të vërtetë brenda makinës ishte vetëm një bluzë e tij, të cilën e kishte larë gruaja e tij.

Babai ka postuar fotografinë duke shkruar: ”Nëse ndonjëherë do lani këmishën tuaj e cila ka një foto të fëmijës, atëherë vendosni një shënim paralajmërues mbi të.”

Fotografia ka tërhequr një varg reagimesh. Ajo u bë virale duke marrë mbi 100 mijë shiikime në shtatë ditë.

Por jo të gjithë e cilësuan si diçka qesharake, pasi thanë se ajo dukej diçka e frikshme dhe do ndiheshin të tmerruar nëse do shihnin këtë ndonjëherë në jetën e tyre.

(Kosova Sot Online)