“Babadimri” plaçkitë një bankë, por ajo që bën me paratë do t’ju mahnitë

  • 25 dhjetor 2019 - 13:27
“Babadimri” plaçkitë një bankë, por ajo që bën me paratë do t’ju mahnitë

Një burrë i maskuar si babadimër, u uroi bashkatdhetarëve të tij në Colorado një “Krishtlindje të Gëzuar” në një mënyrë të pazakontë.

Ky njeri, i identifikuar më vonë nga policia si Wayne Oliver, është 65 vjeç, dhe ai vendosi që të vë në veprim komplotin e tij para festave duke grabitur një bankë dhe më pas duke hedhur të gjitha paratë e tij në ajër duke bërtitur “Gëzuar Krishtlindjet”

Dëshmitarët okularë thanë që ai grabiti një bankë, doli në rrugë dhe filloi të hedh para në ajër, duke bërtitur: “Gëzuar Krishtlindjet!”

Burri më pas shkoi në një kafene aty pranë ,u ul para tij dhe priti arrestimin e tij.

BBC raporton se kalimtarët e Colorado Springs mblodhën paratë nga rruga dhe i kthyen ato në bankë sërish.

(Kosova Sot Online)