Komandanti i KFOR-it, Risi viziton Manastirin e Deçanit

  • 08 janar 2020 - 10:40
Komandanti i KFOR-it, Risi viziton Manastirin e Deçanit

Komandanti i KFOR-it në Kosovë, Michele Risi, ka qëndruar në Manastirin e Deçanit me rastin e festës së Krishtlindjeve Ortodokse.

Ai aty ka theksuar rëndësinë e trashëgimisë kulturore dhe fetare, duke shprehur urimet e tij të sinqerta ndaj komunitetit ortodoks në Kosovë.

“Manastiri është vend i mbrojtur nga KFOR” thuhet në postim.

(Kosova Sot Online)