Mënyrat më të çuditshme për të qenë krijues

  • 14 janar 2020 - 13:33
Mënyrat më të çuditshme për të qenë krijues

Ndërsa disa prej nesh mund të mos kenë dell krijues ka të tjerë që kanë me bollëk.  

Pamjet e marra nga e gjithë bota dhe të mbledhura në ‘një album’ në internet nga Shareably, zbulojnë disa nga mënyrat më zbavitëse me të cilat njerëzit kanë dalë me shpikje dhe ide të gjithanshme.

Në mesin e fotografive përfshihet ai që e shfrytëzoi më shumë akullin duke e kthyer atë në frigorifer dhe një tjetër që shndërroi shishet plastike në pandofla duke i dhënë një kuptim krejt të ri termit ‘modë’.

(Kosova Sot Online)