Publikohen fotografitë e të dhënat e disa prej autorëve të Masakrës së Reçakut

  • 15 janar 2020 - 15:00
Publikohen fotografitë e të dhënat e disa prej autorëve të Masakrës së Reçakut

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Jetlir Zyberaj, në profilin e tij në ‘facebook’, ka publikuar disa dokumentacione dhe fotografi të autorëve të Masakrës së Reçakut.

“Për rikujtim: Këta janë disa nga kryesit e masakrës së Reçakut.#Kosova nuk do të harrojë asnjëherë”, ka shkruar Zyberaj.

Publikimi i këtyre të dhënave nga Zyberaj vjen në 21 vjetorin e përkujtimit të një prej masakrave më të tmerrshme të kryer nga aparati shtetëror serb ndaj civilëve shqiptarë.

(Kosova Sot Online)