Kjo do të jetë pozita e re e Sami Lushtakut në PDK

  • 22 janar 2020 - 15:18
Kjo do të jetë pozita e re e Sami Lushtakut në PDK

Partia Demokratike e Kosovës ka zgjedhur sot strukturat e reja të partisë, nënkryetarët si dhe sekretarët e rinj.

Aty kryesisht vërehen emra të rinj të cilët janë vënë në pozita të caktuara në parti.

Mirëpo, edhe disa nga figurat më të vjetra të PDK-së, kanë marrë disa detyra në parti.

Kësisoj, ish kryetari i Skenderajit, Sami Lushtaku, njëherit edhe kryetar i degës së PDK-së, në këtë komunë do të jetë udhëheqës i Departamentit për Vlera të Luftës.

(Kosova Sot Online)