"KOSOVA SOT ONLINE" shpall KONKURS për Redaktor/e

  • 10 shkurt 2020 - 16:19

Redaktor/e

Kushtet për vendin e punës për redaktor:

Të ketë të kryer shkollimin e lartë.

Të ketë aftësi të mira komunikimi.

Të ketë përvojë pune si redaktor-e

Njohja e gjuhës angleze (e preferuar)

Të ketë aftësi të punojë nën presion;

Referenca nga punëdhënësit e mëhershëm.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të dhe referencat të dërgohen në emailin: [email protected] deri më 15 shkurt 2020.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

(Kosova Sot Online)