Naim Rashiti: Të pezullohet seanca, po rrezikohet siguria publike!

  • 23 October 2015 - 20:44
Naim Rashiti: Të pezullohet seanca, po rrezikohet siguria publike!
Analisti politik, Naim Rashiti ka kërkuar që të pezullohet seanca e Kuvendit të Kosovës nga ana e Kryesisë së Kuvendit. Rashiti në një shënim në Facebook thekson se në Kosovë seriozisht po rrezikohet siguria publikë.
“Kryesia e Kuvendit të vendos menjëherë dhe të lajmëroj pezullimin e seancës. Siguria publike po rrezikohet seriozisht”, ka shkruar në Facebook.