Inspektorati hap rast për barnatoren në Kamenicë që rriti çmimin e dezinfektuesit

  • 15 mars 2020 - 09:49
Inspektorati hap rast për barnatoren në Kamenicë që rriti çmimin e dezinfektuesit

Inspektorati i Komunës së Kamenicës ka hapur rast ndaj barnatores e cila rriti çmimin e dezinfektuesit të duarve.

Këtë e ka bërë të ditur Ramadan Basha nga Drejtoria e Shërbimeve Publike, Ambientit dhe Inspektoratit në Komunën e Kamenicës.

“Sot inspektoriati është marrë me këtë rast dhe është në procedurë. Ne ju inkurajojmë që të raportoni për çdo rast të këtij lloji”, ka qenë komenti i Bashës, për barnatoren e cila po shet dezinfektues deri në 7 euro.

(Kosova Sot Online)