Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

  • 16 mars 2020 - 11:07
Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Është shtyrë në një afat të pacaktuar seanca për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit, shkak situata e krijuar pas shpalles pandemi të koronavirusit.

Lidhur me rastin nuk janë njoftuar paraprakisht as avokatët dhe as palët.

(Kosova Sot Online)