Mjekët e koalicionit qeveritar: Sot Kosovës më së shumti i nevojitemi si mjekë

  • 22 mars 2020 - 15:07
Mjekët e koalicionit qeveritar: Sot Kosovës më së shumti i nevojitemi si mjekë

Deputeten e Vetëvendosjes, Fatmire Mulhaxha Kollçaku, nuk e ka penguar përçarja e fundit në koalicion, e as mocioni i votëbesimin i dërguar në Kuvend nga LDK-ja, për rrëzimin e Qeverisë së Albin Kurtit, për ta shpërndarë një fotografi me kolegun e saj deputet dhe mjekë, Haxhi Avdylin, që vije nga radhët e LDK-së.

Ajo ka thënë në mbishkrimin e fotografisë se tani “Sot, ne, Kosovës më së shumti i nevojitemi si mjekë, profesionistë shëndetësorë, në ndihmë të Ministrisë së Shëndetësisë, në krye me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës”.

Sot, ne, Kosovës më së shumti i nevojitemi si mjekë, profesionistë shëndetësorë, në ndihmë të Ministrisë së Shëndetësisë, në krye me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.

(Kosova Sot Online)