146 persona me koronavirus në Shqipëri, mes tyre 2 fëmijë

  • 25 mars 2020 - 22:08
146 persona me koronavirus në Shqipëri, mes tyre 2 fëmijë

Diten e sotme te prekurit nga koronavirusi ne Shqiperi shkuan ne 146, ndersa deri tani 5 persona kane humbur jeten.

Mes personave të infektuar me koronavirus janë edhe dy fëmijë.

Mësohet se fëmijët janë të moshës 3 dhe 13 dhe vjeç dhe aktualisht janë të izoluar në shtëpi dhe pa simptoma.

(Kosova Sot Online)