Thaçi kërkon nga drejtësia ndërkombëtare të mos i amnistojë kriminelët serbë

  • 29 mars 2020 - 17:43
Thaçi kërkon nga drejtësia ndërkombëtare të mos i amnistojë kriminelët serbë

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot ka kujtuar të vrarët në fshatin Beleg të Deçanit.

“Edhe pas 21 vitesh askush nuk ka dalë para drejtësisë vendore dhe ndërkombëtare as për këtë krim”.

“Republika e Kosovës asnjëherë nuk do të resht së kërkuari drejtësi për viktimat e luftës. Drejtësia ndërkombëtare nuk duhet t’i amnistojë kriminelët serbë”, ka shkruar Thaçi në rrjetin social Facebook

(Kosova Sot Online)