Abazi: Amerika i do patriotët, jo servilët dhe të korruptuarit

  • 01 prill 2020 - 09:12
Abazi: Amerika i do patriotët, jo servilët dhe të korruptuarit

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi, deklaroi se Amerika i do patriotët dhe jo servilët e aq më pak të korruptuarit.

Këtë e tha përmes një postimi në Facebook, ku publikoi vendimin e qeverisë për reciprocitet me Serbinë.

“Ashtu siç premtuam në fushatë elektorale, në marrëveshje të koalicionit dhe në programin qeverisës. Largimi i tarifës u bë dje dhe filloi zbatimi i reciprocitetit”, shkroi ai.

(Kosova Sot Online)