Lista e barnatoreve që do të punojnë sot pas orës 17:00

  • 04 prill 2020 - 07:58
Lista e barnatoreve që do të punojnë sot pas orës 17:00

Qeveria në detyrë në muajin mars kishte marrë vendim të kufizonte edhe veprimtarinë e barnatoreve brenda orarit të caktuar 06:00-17:00.

Sipas të njëjtit vendimit, pas orës 17:00 veprimtaria e barnatoreve organizohet nëpërmjet kujdestarive të caktuar nga Ministria e Shëndetësisë në koordinim me Odën e Farmacistëve të Kosovës dhe komunat përkatëse.

Procesi i caktimit të kujdestarive po bëhet nëpërmjet rotacionit nga 680 barnatore të licencuara që ushtrojnë veprimtarinë në territorin e Republikës së Kosovës.

Për sot, e shtunë 4 prill, janë publikuar edhe barnatoret kujdestare të cilat do të punojnë pas orës 17:00 e deri në mëngjesin e nesërm.

(Kosova Sot Online )