Rahoveci ndërmerr masa të reja për parandalimin e Coronavirusit

  • 07 prill 2020 - 10:33
Rahoveci ndërmerr masa të reja për parandalimin e Coronavirusit

Komuna e Rahovecit ka njoftuar qytetarët se janë përgatitur dhe janë publikuar të gjitha informatat lidhur me masat e ndërmarra nga Shtabi i Posaçëm Emergjent për parandalimin e përhapjes së Virusit Corona.

Informatën tashmë mund ta gjeni të publikuar në web faqen zyrtare të Komunës së Rahovecit.https://kk.rks-gov.net/rahovec/wp-content/uploads/sites/23/2020/04/Masat-e-ndermarra-nga-komuna-e-Rahovecit-per-parandalimin-e-virusit-corona-1.pdf

(Kosova Sot Online)