Këto barnatore janë të hapura sot pas orës 17:00 në Kosovë

  • 10 prill 2020 - 10:05
Këto barnatore janë të hapura sot pas orës 17:00 në Kosovë

Qeveria e vendit ka marrë vendim që edhe barnatoret e licencuara në Kosovë të ushtrojnë veprimtaritë e tyre prej orës 06:00-17:00.

Sipas këtij vendimi, pas orës 17:00 veprimtaria e tyre do të organizohet përmes kujdestarisë.

Barnatoret kujdestare po përcaktohen nga Ministria e Shëndetësisë, AKPPM në koordinim me Odën e Farmacistëve të Kosovës (OFK) dhe komunat përkatëse, autoritetet komunale.

Ministria e Shëndetësisë, ka publikuar listën e barnatoreve kujdestare të ditës së sotme që do të punojnë pas orës 17:00 për të gjitha qytetet e Kosovës.

(Kosova Sot Online)