Policia arreston pesë persona me dyshimin se shkaktuan rrezik përmes zjarrvënies

  • 23 prill 2020 - 19:21
 Policia arreston pesë persona me dyshimin se shkaktuan rrezik përmes zjarrvënies

Policia e Kosovës ka arrestuar pesë persona të dyshuar për shkak se shkaktuan rrezik të përgjithshëm përmes zjarrvënies. Të gjithë të arrestuarit janë shtetas të Kosovës dhe vetëm njëri prej tyre është nën moshën 18-vjecare.

Gjithashtu, policia gjatë këtij aksioni ka sekuestruar edhe një armë automatike të tipit ‘Thomson’.

Policia e Kosovës njofton se personat e arrestuar janë dërguar në qendrën e mbajtjes.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë të Policisë së Kosovës:

Policia e Kosovës, respektivisht Drejtoria Rajonale e Policisë në Prishtinë, njësiti i hetimeve të stacionit policor të Obiliqit, ka realizuar një operacion policor, i cili ka rezultuar me arrestimin e pesë (5) personave të dyshuar për dy raste të shkaktimit të rrezikut të përgjithshëm (zjarrvënie). Personat e dyshuar, të arrestuar nga policia gjeni si në vijim me iniciale: R. P. 17 vjeçar, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës, E. P. 18 vjeçar, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës, R. S., 19 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës, A. P. 19 vjeçar, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës dhe G. P. 20 vjeçar, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës,

Përderisa, të lartëpërmendurit sipas dyshimeve të bazuara dyshohet të jenë të përfshirë në rastet që janë raportuar me datën 29 mars dhe 16 prill të vitit 2020. Njësiti i hetimeve ka arrit të gjejë dhe sekuestrojë një armë automatike (e tipit Thompson) dhe disa prova të tjera që mund të shërbejnë në procedura të mëtejme gjyqësore. Personat e dyshuar janë intervistuar nga ana e hetuesve dhe pas intervistimit me aktvendim të prokurorit janë dërguar në qendrën e mbajtjes.

(Kosova Sot Online)