Ja çfarë bën ky njeri me 50 centë

  • 19 maj 2020 - 12:47
Ja çfarë bën ky njeri me 50 centë

Një njeri ka arritur të bëjë një unazë nga një monedhë 50-centësh.

Ky njeri ka arritur që në mënyrë brilante të krijojë një unazë nga një monedhë.

Në videon që do të shihni më poshtë ju mund të vëreni se në fund unaza nuk dallon aspak nga një unazë e vërtetë prej ari.

Shikojeni videon dhe do të bindeni vet.

 
Make Gold Rings out of Coins

How my dad make a ring out of an euro for mom ë Credit: LIKE2HACKS YouTube.com/channel/UC4bWAEVZKIU5FUjgE-Tq3cw

Publiée par Bluntly sur Jeudi 27 septembre 2018

(Kosova Sot Online)