Vendet evropiane në luftë për ta shpëtuar turizmin

  • 01 qershor 2020 - 08:30
Vendet evropiane në luftë për ta shpëtuar turizmin

Vendet evropiane, të cilat kanë arritur të mbajnë nivelin e ulët të infektuarve me koronavirus, tani po provojnë masa të reja për të qëndruar të sigurt përderisa po rihapin turizmin.

Disa janë duke kufizuar udhëtimet në një rajon të kontrolluar, të tjerët po kryejnë testime në pikat e hyrjes dhe një destinacion turistik po ofron të paguajë për pushimet e udhëtarëve në rast se sëmuren me sëmundjen COVID-19.

 

(Kosova Sot Online)