INPO publikon infografika rreth shpenzimeve të komunave gjatë pandemisë COVID–19

  • 05 qershor 2020 - 16:32
 INPO publikon infografika rreth shpenzimeve të komunave gjatë pandemisë COVID–19

Organizata INPO ka publikuar dy infografika rreth shpenzimeve komunale gjatë pandemisë COVID-19.

Në infografika paraqiten shpenzimet e komunave gjatë blerjes së shërbimeve dhe artikujve si masë mbrojtëse ndaj kësaj pandemie.

Të dhënat e paraqitura në infografika janë nxjerrë nga monitorimi i kontratave të prokurimit publik në 15 komuna dhe pasqyrojnë dallimet në çmimet e artikujve dhe shërbimeve të kontraktuara gjatë periudhës së pandemisë COVID – 19.  

(Kosova Sot Online)