Punëtorë shëndetësorë ngritin flamurin amerikan në sheshin “Bill Clinton”

  • E.K /
  • 04 korrik 2020 - 12:38
Punëtorë shëndetësorë ngritin flamurin amerikan në sheshin “Bill Clinton”

Shoqata Miqtë e Amerikës, ka vazhduar aksionin e përjetshëm në nderim të 4 korrikut – Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Për dallim nga vitet tjera, këtë vit ngritja e flamurit amerikan është bërë nga punëtorët shëndetësorë si shenjë nderimi për kontributin që kanë dhënë dhe po japin për luftën kundër pandemisë Covid-19.

(Kosova Sot Online)