Autobusi Ferizaj-Shtime i stërmbushur, udhëtarët pa maska

  • E.K /
  • 07 korrik 2020 - 18:43
 Autobusi Ferizaj-Shtime i stërmbushur, udhëtarët pa maska

Ndonëse Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar gjoba për qytetarët dhe kompanitë që nuk respektojnë masat e reja kundër përhapjes së koronavirusit, kjo nuk po merrët parasysh nga askush.

Në njoftimin e MSH-së për masat e reja thuhet që transporti publik do të funksionojë me kapacitet të përgjysmuar të udhëtarëve kjo që nuk është parë në një autobus të linjës Ferzaj-Shtime dhe anasjelltas.

Në një fotografi që kanë dërguar lexuesit shihet se autobusi ishte i stërmbushur e qytetarët po qëndronin edhe në këmbë vetëm për të arritur më shpejt në destinacionin e tyre, pa menduar fare për shëndetin e tyre.

Aty shihet se si asnjë qytetarë as nuk po barte maskë, edhe pse bartja e tyre është obligative.

(Kosova Sot Online)