Kryeson Prishtina, këto janë komunat e prekura me COVID 19 sot

  • E.K /
  • 07 korrik 2020 - 23:47
Kryeson Prishtina, këto janë komunat e prekura me COVID 19 sot

Edhe sot, Prishtina kryeson me numrin më të madh të të prekurve.

IKSHPK ka njoftuar edhe për 183 raste të reja me COVID 19 në vend, e 57 të shëruar.

Edhe sot, Prishtina kryeson me numrin më të madh të të prekurve.

Këto janë komunat me rastet pozitive:

Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 73 raste, komuna e Gjilanit 20 raste, komuna e Pejës 13 raste, komuna e Vushtrrisë 11 raste, komuna e Fushë Kosovës 10 raste, komuna e Lipjanit 10 raste, komuna e Mitrovicës 9 raste, komuna e Skenderajt 6 raste, komuna e Ferizajt 6 raste, komuna e Prizrenit 4 raste, komuna e Drenasit 4 raste, komuna e Podujevës 3 raste, komuna e Kamenicës 3 raste, me nga 2 raste komunat: Rahovecit, Viti, Istog, Graçanicë dhe me nga 1 rast komunat: Zubin Potok, Dragash dhe Malishevë.

(Kosova Sot Online)