Zemaj propozon 50 profesionistë shëndetësorë, do të punojnë në klinikat e QKUK-së

  • A.P /
  • 14 korrik 2020 - 13:25
Zemaj propozon 50 profesionistë shëndetësorë, do të punojnë në klinikat e QKUK-së

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka prezantuar grupin prej 50 profesionistëve shëndetësorë që do t’i bashkohen stafit të QKUK-së për luftimin e pandemisë.

Ai ka kërkuar përgjegjësi nga ta, siç tha si për të kthyer normalitetit në këtë kohë të pandemisë.  

“Sipas kërkesave që ka klinika infektive janë 50 profesionistë shëndetësor, 8 infektologë, 4 mikrobiolog, 20 inspektorë dhe do të shpërndahen 50 mjekë dhe 62 infermierë”.

Ai theksoi se do të shikojnë edhe mundësitë buxhetore për personel shtesë.

Sipas tij, prioritet është që të mos ketë ndonjë problematikë

(Kosova Sot Online)