Kujtesa sjell Ofertën për Bajram!

  • G.G /
  • 30 korrik 2020 - 11:58
Kujtesa sjell Ofertën për Bajram!

Tani, të gjithë Qytetarët kanë mundësi që të marrin Ofertën promovuese nga Kujtesa, për Festën e

Bajramit me një super çmim.

Për vetëm 9.99€ në muaj, tani të gjithë do kenë qasje në Internet me shpejtësi deri në 250 Mpbs së bashku me ‘wireless modem’ i cili e përballon këtë shpejtësi.

Përveç kësaj, oferta përmban reserverin me mbi 180 kanale argëtuese dhe përmbajtje televizive për të gjitha moshat dhe gjitha dëshirat e një familje.

Kësaj pakete nuk i mungojnë edhe ligat e Sportit Ndërkombëtar, liga të cilat transmetohen ekskluzivisht në ‘high definition’ vetëm në paltformën e Kujtesa, e të cilat janë: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Bundesliga Gjermane dhe Super Liga Turke.

Për të përfituar nga këto shërbime unike Premium të Kujtesës, ju duhet të vizitoni dyqanet e Kujtesa, në cilindo qytet në Kosovë. Nxitoni sepse sasisa e kësaj Oferte është e limituar dhe vlen deri me 3 Gusht.

Kujtesa ua uron Kurban Bajramin, gjithë Qytetarëve të Kosovës dhe Besimtarëve të Fesë Islame!

Shumë fat, shëndet e begati!

(Kosova Sot Online)