E rëndë! Infektohen me koronavirus 21 persona në një dasmë, mes tyre edhe nusja me dhëndrin

  • A.P /
  • 02 gusht 2020 - 12:29
E rëndë! Infektohen me koronavirus 21 persona në një dasmë, mes tyre edhe nusja me dhëndrin

E rëndë! Infèktohen me korronaviirus 21 persona në një dasmë, mes tyre edhe nusja me dhëndrin

Një darkë festive nuk shkoi ashtu siç duhet në Selanik pasi ka çuar në ínfektimin e 21 personave, mes të cilëve është pozitiv edhe dhëndri e nusja.

Spítalet e Papageorgiou dhe Ippokratio në Selanik kanë marrë 200 mostra të dyshuara për korronaviirus për ekzamínim, por që nuk kanë të bëjnë me martesën në tërësi. Kisha ku u zhvillua dasma në Selanikun perëndimor është një hapësirë ëe hapur, por rreth 40 të ftuar u futën brenda kishës sepse pas dasmës çifti bëri pagëzimin e fëmijës së tyre.


(Kosova Sot Online)