“Edhe dy javë”, qytetari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë

  • A.P /
  • 03 gusht 2020 - 22:07
“Edhe dy javë”, qytetari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë

Një qytetar e ka bërë tatuazh premtimin e njohur që ishte bërë në fillim të pandemisë.

Shpesh gjatë fillimit të pandemisë, ishte dëgjuar premtimi i njohur pas dy javëve mund të përfundojë masa e izolimit dhe t’i kthehemi realitetit.

E një qytetar ka vendosur që këtë ta bëjë tatuazh në dorën e tij.

Ndërkohë Lul Raka pohoi se kishte pasur premtime të tilla në fillim, por tani më dihet se kjo nuk qëndron.

“Në normalitet kthehemi vetëm pas zbulimit të vaksinës”, tha ai. 

(Kosova Sot Online)