Kjo është pasuria e deputetës Duda Balje

  • E.K /
  • 06 gusht 2020 - 14:57
Kjo është pasuria e deputetës Duda Balje

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka deklaruar pasurinë e saj në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK).

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK), ka filluar publikimin e pasurisë së personave zyrtarë.

Në mesin e deklaruesve është edhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje.

Në deklarimin e saj në AKK, deputetja Balje ka bërë të ditur se ka një banesë e trashëguar me 60 metra katror në vlerë prej 80 mijë euro.

Po ashtu, Duda Balje ka 4 mijë e 700 euro të gatshme në bankë, ndërkaq sipas deklarimit, ajo ka 24,658.29 euro të hyra vjetore nga paga në Kuvendin e Kosovës.

Mirëpo deputetja Duda Balje që nga viti 2019 vozit një veturë të tipit “Audi A4”, dhe e ka blerë 25 mijë euro mirëpo, në deklarimin e pasurisë ajo nuk ka treguar të ardhurat e këtyre parave që ka blerë këtë veturë. 

(Kosova Sot Online)