Haxhi Shala godet Nismën: Imanuel Kanti thoshte…

  • E.K /
  • 11 gusht 2020 - 14:18
Haxhi Shala godet Nismën: Imanuel Kanti thoshte…

Mospajtimet rreth votimit të qeverisë kanë bërë që të dalin në shesh problemet mes deputetit, Haxhi Shala, dhe partisë së tij NISMA. Shala nuk ishte pajtuar me mënyrën se si partia e tij kishte zgjedhur përfaqësuesit në ekzekutiv.

Një çarje e tillë ka rezultuar me kalimin e Haxhi Shalës në AAK’në e Ramush Haradinajt.

Derisa tashmë përplasjet mes tij dhe NISMA’s janë evidente. Shala në një reagim në profilin e tij zyrtar ka akuzuar NISMAN për fushatë linçuese ndaj tij, derisa ka zgjedhur që të citojë Kantin.

Reagimi i plotë:

FILOZOFI IMMANUEL KANT THOSHTE: “MOSMIREëNJOHJA EëSHTEë THELBI I POSHTEëRSISEë”

Ndoneëse nisur nga ky fakt peër gjateë gjitheë jeteës sime nuk kam vepruar kundeër teë së keqes së askujt por, veteëm asaj produktive, pra teë mireës dhe mirënjohjes së teë peërgjithshmes peër secilin.
Ndeërsa, disa koleg teë NISMËS qeë vecëse kaneë peërfituar nga uneë ekonomikisht e politikisht, paskan filluar teë më “gjejn behane”.
Me cë’rast uneë nuk po mund teë arrij ta kuptoj ateë “behane” teë cilën ma paskan etiketuar dhe nuk po mund ta pranoj si teë tilleë vecëse sulm pa argument, qeë i ngjason njeë lufteë speciale dhe mosmirënjohje, duke u munduar teë më stërpkasin me mëkatet e mëkatarëve qeë gjinden aty pari.
Prandaj, qasja e tilleë peër teë peërfituar politikisht me shantazhe dhe lincëime veteëm do i dobësoj dhe mua do më forcoj edhe më shumë. Neëse mendoni veërteteë për lufteë speciale, do teë ngelni humbeës dhe uneë si cëdohereë fitimtar, ngase kam mjaft ushtarë qeë po më bashkohen, por jo lufteëtareë teë pushkeës, por teë pendës dhe betejave teë politikeës qeë në zgjedhjet e ardhshme do teë dal edhe më triumfues si cëdohereë,peërkundeër ju humbësve dhe mosmirënjoheësve.Prandaj, ndaleni këteë qasje teë fushatës së gabuar!

H.Shala

(Kosova Sot Online)