Licensohen edhe 10 laboratore private për kryerjen e testeve për COVID-19 (Lista)

  • 12 gusht 2020 - 10:28
Licensohen edhe 10 laboratore private për kryerjen e testeve për COVID-19 (Lista)

Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore private në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë ka vazhduar me trajtimin e kërkesave për licencimin e shërbimit të testimeve për SARS Cov-2.

Nga aplikacionet e shqyrtuara në vijim, janë licencuar edhe 9 ISHP për kryerjen e testimeve serologjike për SARS Cov-2.

Më herët, ministria e Shëndetësisë kishte licensuar edhe 29 laboratore tjera.

Të njëjtat do të monitorohen në vazhdimësi nga MSH dhe Autoriteti Kosovar i Konkurrencës lidhur me dallaveret e mundshme me çmime. 

(Kosova Sot Online)