Dështon për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

  • A.P /
  • 14 gusht 2020 - 21:31
Dështon për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Ka dështuar për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Nga 90 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar vetëm 45 deputetë.

Sërish nuk kanë votuar Lëvizja Vetëvendosje dhe Partia Demokratike e Kosovës.

“Vetëm 45 deputetë kanë marrë pjesë në votim”, tha Osmani.

(Kosova Sot Online)