Historia e burrit që kishte 100 gra dhe 185 fëmijë

  • A.P /
  • 24 shtator 2020 - 20:25
Historia e burrit që kishte 100 gra dhe 185 fëmijë

Kjo histori do t’u habisë me të vërtetë sepse një burrë ka pasur plot 100 gra. Ai është poligamisti më i famshëm i Nigerisë.

Mohammed Bello Abubakar nga qyteti Bida në Nigerisë ka thënë se për të ka qenë thirrje hyjnore të martohet me shumë gra. Ai ka pasur para dhe ka qenë në gjendje t’i mbajë gratë dhe fëmijët e tij.

Burri ka 185 fëmijë dhe gjithmonë është shprehur se ka pasur fuqi për më shumë. +0 gra ai i ka ndarë dhe thotë se i ka dhënë Zoti fuqi për t’u martuar aq shumë herë.

Burri ka thënë dikur:
Më ka dhënë Allahu fuqi të mbaj kaq shumë gra, kam takat për më shumë.

Por se si a ka bërë që të flerë me to nuk e ka treguar.

(Kosova Sot Online)