Kush janë personat në rrethin e ngushtë të Trumpit që kanë rezultuar pozitivë?

  • E.K /
  • 05 tetor 2020 - 14:04
Kush janë personat në rrethin e ngushtë të Trumpit që kanë rezultuar pozitivë?

Vetëm 32 ditë para zgjedhjeve presidenciale, Donald Trump ka dalë pozitiv për Covid-19. Duke pasur parasysh moshën e tij, 74 vjeçare, ai i përket një kategorie me rrezik të lartë për komplikime nga sëmundja.  

Të paktën 10 persona në familjen e Presidentit Donald Trump kanë rezultuar pozitiv duke përfshirë një pjesë të qeverisë amerikane, rrethi i këshilltarëve dhe kontaktet e fundit të cilët kanë dalë së fundi.

{Vetëm 32 ditë para zgjedhjeve presidenciale, Donald Trump ka dalë pozitiv për Covid-19. Duke pasur parasysh moshën e tij, 74 vjeçare, ai i përket një kategorie me rrezik të lartë për komplikime nga sëmundja. Të paktën 10 persona në familjen e Presidentit Donald Trump kanë rezultuar pozitivw duke përfshirë një pjesë të qeverisë amerikane, rrethi i këshilltarëve dhe kontaktet e fundit të cilët kanë dalë së fundi, transmeton Gazeta Express. Lexo Edhe: Bie pa ndjenja një person në Prishtinë Kanë kaluar më shumë se dy ditë që kur Presidenti Donald Trump u dërgua me avion në Qendrën Kombëtare Mjekësore Ushtarake Walter Reed, dhe amerikanët mbesin skeptik për gjendjen e tij shëndetsore pasi që ka pasur spekulime, imazhe jashtë dhe brenda spitalit për gjendjen e tij shëndetsore . Gjatë orëve të fundit në SHBA janë diagnostifikuar më shumë se 38.000 raste dhe 410 vdekje sipas Universitetit Johns Hopkins, ku numëri total i të infektuarve arrin 7,420,971 përfshirë 209,794 vdekje deri më tani.}

Kanë kaluar më shumë se dy ditë që kur Presidenti Donald Trump u dërgua me avion në Qendrën Kombëtare Mjekësore Ushtarake Walter Reed, dhe amerikanët mbesin skeptik për gjendjen e tij shëndetsore pasi që ka pasur spekulime, imazhe jashtë dhe brenda spitalit për gjendjen e tij shëndetsore .

Gjatë orëve të fundit në SHBA janë diagnostifikuar më shumë se 38.000 raste dhe 410 vdekje  sipas Universitetit Johns Hopkins, ku numëri total i të infektuarve arrin 7,420,971 përfshirë 209,794 vdekje deri më tani.

(Kosova Sot Online)