Gashi: Ai deputet që ma sjell raportin e Williamsonit në zyrën time i ka shpërblim 10 mijë euro

  • A.P /
  • 02 dhjetor 2020 - 23:19
Gashi: Ai deputet që ma sjell raportin e Williamsonit në zyrën time i ka shpërblim 10 mijë euro

Avokati Tomë Gashi ka ofruar shpërblim prej 10 mijë eurosh për cilindo deputet i cili ia dërgon raportin e Clint Williamsonit, për të cilin ai thotë se i ka dërguar në burg Hashim Thaçin dhe të tjerët.

Gashi  tha se asnjëri nga deputetët nuk e ka e as nuk e ka lexuar kurrë këtë raport.

“Raporti që i ka dërgu në burg Hashim Thaçin dhe të tjerët nuk është raporti i Dick Marty-t por është raporti i Clint Williamsionit, deputetët tanë nuk e kanë dhe nuk e kanë lexu kurrë. Ai deputet që e ka lexu dhe që e ka, le të ma bjen mu nesër në zyrën time në qendër të Prishtinës, unë s’po i jap shumë pare veç 10 mijë euro po Ia jap. Ama jo me postë, vetë me e pru”, tha Gashi.

(Kosova Sot Online)