Shumica e udhëtarëve të infektuar në Gjermani nga Kosova, Maroko dhe Polonia

  • E.K /
  • 05 dhjetor 2020 - 15:46
Shumica e udhëtarëve të infektuar në Gjermani nga Kosova, Maroko dhe Polonia

Aeroporti i Frankfurtit ka publikuar statistikat e testeve PCR të bëra.

Sipas televizionit polak “TVN24”, shumica e personave që kanë rezultuar pozitiv ishin nga Kosova, Maroko dhe Polonia.

Nga testet e bëra del që 4.97% e të infektuarve janë nga Maroko dhe 4.70% janë nga Kosova.

Këto të dhëna janë marrë nga data 15 korrik deri me 1 dhjetor

(Kosova Sot Online)