Nënkalimi i ri tek Termokosi mbushet me mbeturina

  • A.P /
  • 03 mars 2021 - 19:57
Nënkalimi i ri tek Termokosi mbushet me mbeturina

Ishte ngjyrosur dhe fotot e saj shpërndaheshin nëpër rrjete sociale dhe ishin bërë virale madje edhe jashtë Kosovës.

Nënkalimi i cili gjendet tek Termokosi duket se e ka humbur hijeshinë e saj shumë shpejt.
 

Në disa foto të shpërndara nga një qytetare në një grup në Facebook duket se ai nënkalim është bërë vendgrumbullim i mbeturinave.

Në foto shihen shumë mbetje të cigareve të hedhura si dhe mbeturina.

(Kosova Sot Online)