Ish agjenti I SHIK-ut ka një pyetje serioze për Ish presidentin e Kosoves: A po të rrëshqasin "skijat" mirë në burg të Hagës o Hashim bossi ?

  • 07 maj 2021 - 21:05
Ish agjenti I SHIK-ut ka një pyetje serioze për Ish presidentin e Kosoves: A po të rrëshqasin

Shkruan: Naim Miftari


Lyjë rregullisht e mbaj mirë se kur i marojshe skijat (dosjet) Ramushit, Dautit, Rexhes 10,Remit, Fatmirit, Salihit,Jakupovskit,Calit....e shumë komandantve tjerë çka ishin pengesë e juaj  apo nuk ju duheshin më ishe fort  i kënaqun. Mendojshe se jeni i zoti si Makjaveli! I pa prekshëm! Mendojshe se politika botërore e Vashingtonit dhe Bruksellit kalon përmes zyres tuaj apo fshatit tuaj Broi.!


Apo luani akoma apo e keni lan lojen e "Koqeve" me Amerikan ? Mos u merzit kur shpallesh pas do vitesh i pafajshum, dalin të presim si çlirimtar të Jerusalemit, së paku dalim ata që janë bër multi milionera, ose i qesin meju prit  dajt,dostat.nipat.dashnoret.tezet..që i rehatut në PTK e KEK... Por mos prit tepiha të kuq se tē shtron Albin Kurti si ju Ramushit dikur kur mendojshe se qendra e OKB nuk ësht në Njujork por është nē Broi .!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".