Fillon seanca e Kuvendit të Kosovës, pritet shkarkimi i Bordit të RTK-së

  • G.G /
  • 08 July 2021 - 10:52
Fillon seanca e Kuvendit të Kosovës, pritet shkarkimi i Bordit të RTK-së

Ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës, e ku në rend dite është shkarkimi i Bordit të RTK-së.

Në sallë janë të pranishëm 74 deputetë.

Ky është rendi i ditës:

9. Shqyrtimi i Rekomandimit të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,

10. Shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni,

11. Zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit. 

(Kosova Sot Online)