Në Komisionin për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim votohet Projektligji mbi ndarjet buxhetore

  • E.K /
  • 26 July 2021 - 11:21
 Në Komisionin për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim votohet Projektligji mbi ndarjet buxhetore

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim e ka votuar Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2021.

Megjithatë, kundër votuara anëtarët e PDK’së dhe AAK’së.

Deputeti nga radhët e PDK’së, Ilmi Reçica tha se ky projektligj ka shume probleme andaj edhe si PDK nuk do ta votojnë atë.

“Ky buxhet nuk duhet të kalojë sepse nëse futemi brenda saj ka shumë probleme që do ndikojnë në zgjedhjet lokale. Dhe ne si PDK nuk e votojmë këtë buxhet”, tha deputeti Ilmi Reçica

Edhe Shemsedin Dreshaj tha se AAK-ja nuk do ta votojë buxhetin, i cili sipas tij, është pa prapavijë dhe me ndasi politike në raport me komuna të caktuara.

(Kosova Sot Online)