Brenda 24 orëve, ngriten 46 aktakuza

  • G.G /
  • 03 February 2022 - 13:45
Brenda 24 orëve, ngriten 46 aktakuza

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se nga prokuroritë themelore gjatë 24 orëve të fundit janë ndaluar njëzetëpersona të dyshuar për kryerje të veprave penale dhe ka paraqitur pesëmbëdhjetë kërkesa për caktimin e masës se paraburgimit ndaj pesëmbëdhjetë personave.

Po ashtu, gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetegjashtë aktakuza, kundër gjashtëdhjetetre personave për vepra të ndryshme penale. 

(Kosova Sot Online)