70 pë qind e lëndëve të korrupsionit nuk janë zgjedhur në vitin 2021

  • G.G /
  • 25 August 2022 - 13:34
70 pë qind e lëndëve të korrupsionit nuk janë zgjedhur në vitin 2021

Mbi 70 për qind e lëndëve të korrupsionit gjatë vitit 2021 nuk janë zgjidhur.

Kështu thuhet në një hulumtim të organizatës “Çohu”.

Gjatë vitit 2021 në gjykatat e Kosovës kanë qenë 383 lëndë në punë për veprat penale kundër korrupsionit dhe detyrës zyrtare. 

https://www.facebook.com/Cohu.Preportr/posts/5649506068422413

(Kosova Sot Online)