Ja kush i kritikon ndërkombëtarët për qëndrimin lidhur me zhvillimet në Veri

  • A.P /
  • 26 May 2023 - 21:55
Ja kush i kritikon ndërkombëtarët për qëndrimin lidhur me zhvillimet në Veri

Zhvillimet e fundit në Kosovë, i ka komentuar kryetarja e Komisionit për Politikë të Jashtme në Parlamentin britanik, Alicia Kearns, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

Ajo ka kritikuar ndërkombëtarët në lidhje me deklaratat e tyre kundër veprimeve të qeverisë së Kosovës në veri.

“Aktorët ndërkombëtarë duhet të ndalojnë së sulmuari zyrtarët e zgjedhur në mënyrë demokratike që të vendosen në zyrat e tyre në veri të Kosovës”.

“Për më tepër kur ata qëndrojnë të heshtur përballë militantëve e mbështetur dhe të armatosur serb, të cilët vazhdojnë të minojnë stabilitetin në veri të Kosovës”, ka shkruar tutje Kearns.

(Kosova Sot Online)