Shiten paise te ndryshme

  • 07 gusht 2020 - 16:50
Shiten paise te ndryshme

Shiten paisjet e ndryshme , ne gjendje te rregullte. Pershrimi i paisjeve dhe cmimi ne foto.

Kontako ne telefon 045-451-888